Здравейте колеги !! Още съм нов във форума и нямам търпение да сложа първия си пост. Интересувам се главно от реките в района на Дюлинския проход . Та моля ако някой има информация относно този въпрос да я сподели Благодаря предварително
Аз също ! Тъй като доста съм обикалял в този район и доста проби съм направил но откривам всичко друго освен злато ... Признаци много , а злато няма. Затова и реших да попитам и вас
Общо взето вече доста загубих ... Но не съжалявам ! Научих доста по деретата За югът зная че има доста места за промиване. И все пак някои ако е намирал в нашия район нека сподели
Всъщност живея в Слънчев бряг и Варна не ми е много близо ... А и трябва да работя в петък ... Но ако идвате насам с удоволствие ще се запознаем с вас колеги Успех ..
Абе колега има ама за 0,02 0,01 а ден просто не си струва да те пращам че после да ме псуваш пишеш че си от Бургас слизай към Странджата там ще извадиш
Когато се оправи времето тръгни по пътя за Малко Търново и наблегни на проби по река Младежка с притоците и ,и след това на р.Велека около местността ,,Ковач",надявам се да имаш успех.